Bölcsőde előkészítő

9 000 Ft

Időpont: kedd, péntek 9:00-12:00
Ajánlott: 1-4 év
Ár: 9 000 Ft/3 óra

Konduktor vezetésével várunk minden gyermeket kedd és péntek délelőtt bölcsőde előkészítőnkre. A délelőtt folyamán az együttjátszás élményén túl változatos, vezetett tevékenységek színesítik a programot. Program célja, hogy a gyermekek számára megkönnyítse a bölcsődei környezetbe való beilleszkedést. Segíti a szociális, érzelmi és kognitív fejlődést.

Kedd:

  •  9:15-10:00 Napindító mini torna: Indítsuk együtt a napot egy vidám, energikus, zenés átmozgató tornával.
  • 10:15-11:00 Mesedélelőtt a sószobában: Várunk titeket a sószobában lévő foglalkozásunkra, ahol egy igazi mese élményben lesz része a gyermekeknek. Miközben elmélyülhetnek a mesehallgatásban, a sószobában töltött idő segít a légutak tisztításában és az immunrendszer erősítésében.
  • 11:15-12:00 Finommozgás fejlesztés és kézműveskedés: Csatlakozzatok ti is a finommotorikát fejlesztő játékos foglalkozásunkra. A kezek átmozgatása után, együtt alkotunk.

Péntek:

  •  9:15-10:00 Napindító mini torna: Indítsuk együtt a napot egy vidám, energikus, zenés átmozgató tornával.
  • 10:15-11:00 Kerekerdő mondókázó: A foglalkozás középpontjában az ölbeli játékok állnak. Ezek a rövid, korosztálynak megfelelő, kántált, sokszor énekelt rigmusok egyben a művészeti, zenei és érzelmi nevelés alapkövei is.
  • 11:15-12:00 Mesedélelőtt a sószobában: Várunk titeket a sószobában lévő foglalkozásunkra, ahol egy igazi mese élményben lesz része a gyermekeknek. Miközben elmélyülhetnek a mesehallgatásban, a sószobában töltött idő segít a légutak tisztításában és az immunrendszer erősítésében.

A fenti foglalkozásokra lehetséges külön-külön is csatlakozni, ez esetben a foglalást e-mailen vagy telefonon fogadjuk: +36 20 395 3397, info@bambistudio.hu

FONTOS! Foglalás esetén kérjük a pénztár megjegyzés rovatában feltüntetni gyermeked életkorát, nevét.

Kategória:

Még nincsenek értékelések.

„Bölcsőde előkészítő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük