Bölcsőde előkészítő

Kezdő ár: 3500 Ft

Időpont: hétfő, kedd, péntek 9:00-12:00
Ajánlott: 1-4 év
Ár: 3 500 Ft/óra vagy 9 000 Ft/3 óra

Konduktorok vezetésével várunk minden gyermeket kedd és péntek délelőtt bölcsőde előkészítőnkre. A délelőtt folyamán az együttjátszás élményén túl változatos, vezetett tevékenységek színesítik a programot. Program célja, hogy a gyermekek számára megkönnyítse a bölcsődei környezetbe való beilleszkedést. Segíti a szociális, érzelmi és kognitív fejlődést.

  • Hétfő/keddi napirend: napindító minitorna, finommozgás fejlesztés kézműveskedéssel, mesedélelőtt a sószobában (9 000 Ft/3 óra)
  • Pénteki napirend: napindító minitorna, kerekerdő mondókázó (kerekítő), mesedélelőtt a sószobában (9 000 Ft/3 óra)

A foglalkozásokat lehetséges külön is lefoglalni, melynek ára 3 500 Ft/foglalkozás:

Hétfő/kedd:

  •  9:15-10:00 Napindító mini torna: Indítsuk együtt a napot egy vidám, energikus, zenés átmozgató tornával.
  • 10:15-11:00 Mesedélelőtt a sószobában: Várunk titeket a sószobában lévő foglalkozásunkra, ahol egy igazi mese élményben lesz része a gyermekeknek. Miközben elmélyülhetnek a mesehallgatásban, a sószobában töltött idő segít a légutak tisztításában és az immunrendszer erősítésében.
  • 11:15-12:00 Finommozgás fejlesztés és kézműveskedés: Csatlakozzatok ti is a finommotorikát fejlesztő játékos foglalkozásunkra. A kezek átmozgatása után, együtt alkotunk.

Péntek:

  •  9:15-10:00 Napindító mini torna: Indítsuk együtt a napot egy vidám, energikus, zenés átmozgató tornával.
  • 10:15-11:00 Kerekerdő mondókázó: A foglalkozás középpontjában az ölbeli játékok állnak. Ezek a rövid, korosztálynak megfelelő, kántált, sokszor énekelt rigmusok egyben a művészeti, zenei és érzelmi nevelés alapkövei is. Foglalás itt!
  • 11:15-12:00 Mesedélelőtt a sószobában: Várunk titeket a sószobában lévő foglalkozásunkra, ahol egy igazi mese élményben lesz része a gyermekeknek. Miközben elmélyülhetnek a mesehallgatásban, a sószobában töltött idő segít a légutak tisztításában és az immunrendszer erősítésében.

FONTOS! Foglalás esetén kérjük a pénztár megjegyzés rovatában feltüntetni gyermeked életkorát, nevét.

Kategória:

Még nincsenek értékelések.

„Bölcsőde előkészítő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük