Skip to main content

Gyermek programok

Zeneovi

Foglalkozás tartó: Kiss Melinda
Ajánlott: 3-5 éves korig
Időpont: péntek, 16:00-16:50

Játékos ismerkedés a zene rejtelmeivel. Tá-bácsival és Ti-ti nénivel együtt indulunk egy kalandos utazásra, ahol szépen lassan megismerjük a ritmusokat, a ritmusképeket és a zenei hangokat. A színek segítségével megtanulunk kottát olvasni, majd könnyebb dalocskákat a színes kotta és hangszerek segítségével együtt el is tudunk játszani. Megismerkedünk a hangszerek világával, hallhatjuk, sőt ki is próbálhatjuk őket, ami később hangszerválasztásnál nagy előnyre szolgálhat. Az óra könnyed beszélgetéssel, közös tánccal indul, hogy felfrissülve vághassunk bele a zene rejtelmeinek megismerésébe.

A foglalkozás jótékony hatásai:

 • Fejleszti a motoros készségeket, koordinációt
 • Segít az érzelmek kifejezésében
 • Fejleszti a koncentrációs képességet, memóriát 
 • Gazdagítja a szókincset
 • Segíti a kapcsolatteremtést és az együttműködést
Foglalás

Bambi Daycare

Foglalkozástartó: Varga Nikoletta, óvodapedagógus
Időpontok: kedd, péntek 8:30-12:00
Ajánlott: 1-4 éves korig
Árak:

 • 1 alkalom: 8 000 Ft/ 4 óra
 • 4 alkalom: 31 200 Ft/ lejárható 4 hétig
 • 8 alkalom: 60 800 Ft/ lejárható 6 hétig
 • 12 alkalom: 90 000 Ft/ lejárható 8 hétig

Hozzáértő pedagógusokkal várunk minden kisgyermeket délelőtti daycare programunkra, ahol együtt készülhetünk fel a bölcsődei/óvodai életre. Add le gyermekedet nálunk és mi biztosítjuk számára a közösségi élményeket! A délelőtt folyamán az együttjátszás élményén túl, a gyermeki igényeknek megfelelően, rövid, változatos, vezetett tevékenységek is megjelennek, úgy mint: játékos képességfejlesztés, mozgásos feladatok, kézműveskedés, sóterápia.

Fontos alapelvünk az egészséges életmód kialakítása, a gyermek egészségének megőrzése, ezért minden alkalommal délelőtt 10 órakor gyümölcsöt kínálunk fel a hozzánk érkezőknek. A gyermekeket már reggel 8-tól várjuk, a foglalkozások 9-től indulnak.

Jelentkezés

Babamasszázs tanfolyam

Foglalkozás tartó: Rózsa Gina
Időtartam: 4 alkalom
Szülőknek szóló babamasszás tanfolyamunk alkalmanként 45 percet vesz igénybe, mely során testtájanként elsajátíthatóak a megfelelő fogások. A teljes testre kiterjedő ismeretekhez 4 alkalom szükséges. A tanfolyam privát, így nyugodt környezetben tölthetitek el a közös időt kisbabátokkal, továbbá minden felmerülő kérdéseteket is feltehetitek gyógypedagógusunknak.

Időpont foglalás

Thai babamasszázs

Masszőr: Horváth-Lukics Karina konduktor
Díjazás: 5 000 Ft/alkalom

A BBMM Babamasszázs a thai babamasszázsra épül, felszabadítja az energiapályákat és segíti a mozgásfejlődést. Lényege, hogy a gyermek életkorához és egyéni fejlettségi szintjéhez alkalmazkodva, a testtájankénti mozgatás összekapcsolódik a babamasszázs folyamatával.

A thai babamasszázs abban is különbözik a svéd masszásoktól, hogy itt nem az izmokat, hanem az energia pályákat masszírozzuk, ezek a test végtagjaihoz és érzékszerveihez futnak. A babamasszázs összekapcsolódik a mozgásfejlesztéssel, így jótékonyan hat a testi-lelki egyensúlyra, és kiemelt figyelem helyeződik a baba sajátos igényeire. Alkalmazásával megakadályozhatóak a fejlődési ívben jelentkező lemaradások. 

Foglalás

Kerekerdő mondókázó

Foglalkozás tartó: Kovács , gyermekpszichológus
Időpont: péntek, 10:00-10:45
Ajánlott: 6 hónapos kortól 3 éves korig
J. Kovács Judit, az országos baba-mama program megálmodója, Kerekítő címen megjelent mondókás könyvsorozatában megbúvó, népi eredetű ölbeli játékait elevenítjük fel közösségekben. A foglalkozás középpontjában az ölbeli játékok állnak. Az élet első éveiben az önfeledt együttjátszás, az érintés, testközelség, a szeretetteljes hangulat, melyeket az ölbeli játékok, más néven bizalmi, kapcsolatteremtő játékok biztosítanak, segítik a biztonságos korai kötődést, erősítik az érzelmi biztonságot, mely az értelmi és érzelmi fejlődés alapja. Ezek a rövid, korosztálynak megfelelő, kántált, sokszor énekelt rigmusok egyben a művészeti, zenei és érzelmi nevelés alapkövei is. A mondókázás a beszédindítás eszköze és egyben anyanyelvi fejlődés: ahogy ismételgetjük a mondókákat, gyarapodik a gyermek szókincse, ezáltal ismeri meg a magyar nyelv dallamát, ütemét. Agyi területek összekapcsolása: a későbbi tanulási folyamatok alapját jelenti a mozgás, a beszéd és a ritmus összekapcsolása.

Foglalás

Kúszó-baba foglalkozás

Foglalkozás tartó: Horváth-Lukics Karina konduktor
Időpont: csütörtök, péntek
Árak: 2 500 Ft/alkalom
Ajánlott:  kúszó babáknak

Egy foglalkozás, ahol szabadon játszhatnak a babák, miközben fejlődnek.

 • 60 perces csoportos foglalkozás
 • Kúszásra épülő játékokkal
 • Kizárólag azon babák számára, akik már kúsznak
 • Konduktor szakember vezetésével
 • Támogatja a szocializációt, a mozgásfejlődést
Foglalás

Mászó-baba foglalkozás

Foglalkozás tartó: Horváth-Lukics Karina konduktor
Időpont: csütörtök, péntek
Árak: 2 500 Ft/alkalom
Ajánlott: mászó babáknak

Egy foglalkozás, ahol szabadon játszhatnak a babák, miközben fejlődnek.

 • 60 perces csoportos foglalkozás
 • Mászásra épülő játékokkal
 • Kizárólag azon babák számára, akik már másznak
 • Konduktor szakember vezetésével
 • Támogatja a szocializációt, a mozgásfejlődést
Foglalás