Skip to main content

Rólunk

Több éves óvodai-és bölcsődei intézményvezetési tapasztalat alapján született meg elképzelésünkben a Bambi márka legújabb szolgáltatóegysége, a Bambi Studio. Egy olyan helyszínt álmodtunk meg, ahol az egészség, a fejlődés és a tudatos lét egyszerre találkozik.

Különböző szakterület, módszer megfelelő ötvözése mentén alakítottuk ki komplex szolgáltatáspalettánkat, melyek mindegyike mellé magas minőségű, személyre szabott figyelem társul.

Célunk egy biztonságos, szeretetteljes környezet kialakítása, ahol professzionálisan képzett szakemberek gondoskodnak a legkisebbek és legnagyobbak figyelméről.

Szakembereink

Szakembereink

Gyógypedagógus

Hegedűs Hanga

Hegedűs Hanga vagyok, 2021-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógus Karán Gyógypedagógusként, többek között Logopédia szakirányon.

Hegedűs Hanga vagyok, a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógus Karán Gyógypedagógusként végeztem, többek között Logopédia szakirányon. Azóta bölcsődékben és óvodákban is sok gyerekkel foglalkoztam logopédusként, de már az egyetemi tanulmányaim előtt és közben is volt lehetőségem gyerekekkel dolgozni.

A kommunikáció nagyon fontos része az életünknek, meghatározza azt, hogy mennyire tudjuk kifejezni a belső igényeinket, vagy, hogy hogyan tudunk kapcsolódni másokhoz, éppen ezért kiemelten fontosnak tartom a logopédiai munkát. Célom segíteni abban, hogy a beszéd és a kommunikáció mindannyiunk eszköze lehessen, megkönnyítve ezzel a mindennapokat.

Gyógymasszőr

Csitári Anna

Csitári Anna vagyok, gyógymasszőr. Több mint 30 éve foglalkozom az emberi testtel és annak gyógyításával.

Csitári Anna vagyok, gyógymasszőr. Több mint 30 éve foglalkozom az emberi testtel és annak gyógyításával. Nyirokmasszázst, szegment masszázst, kötőszöveti masszázst, perioszteális masszázst, arc és fejbőr gyógymasszázst, talpmasszázst, továbbá a reflexológiai és kineziológia módszert is alkalmazom. Fontosnak tartom szaktudásom folyamatos bővítését, fejlesztését, hogy páciensem számára professzionális kezeléseket nyújthassak, hozzásegíthessem őket problémáik jobb megértéséhez, ezáltal életminőségük javulásához.

Konduktor

Feyér Zsófia

Feyér Zsófia vagyok, konduktor tanító. 2020-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Pető András karán.

Feyér Zsófia vagyok, konduktor tanító. 2020-ban végzetem a Semmelweis Egyetem Pető András karán. Az egészen pici korosztálytól a iskolás korú
gyerekek fejlesztésében is részt veszek. Tudásomat bővitettem a svéd-, baba- és növekvő gyermek masszázs képzéssel. Szívügyem aktívan segíteni a gyermekeket mozgásukban, hogy ki tudják használni a saját képeségeiket. Mindezt holisztikus szemlélet jegyében, ahol játékokon keresztül fejlesztek, énekek és mondokák segítségével. Imádok kézműveskedni, kreatív dolgokkal foglalkozni, ezt bele is szövöm az óráimba.

Gyógypedagógus

Keisz Kinga

Keisz Kinga vagyok, korai fejlesztő gyógypedagógus, szomatopedagógus és fejlesztőpedagógus.

Keisz Kinga vagyok, korai fejlesztő gyógypedagógus, szomatopedagógus és fejlesztőpedagógus. Tapasztalataimat 0-7 éves kor közötti, eltérő fejlődésű és rizikó babák, valamint kisgyermekek pszichomotoros fejlettségének pedagógiai vizsgálatában, fejlődésének nyomon követésében, támogatásában és előmozdításában szereztem. Komplex egyéni felmérést, kísérést, fejlesztést és tanácsadást biztosítok azon családok számára, ahol:

  • a szülőkben kérdés merül fel gyermekük egy vagy több fejlődési területével kapcsolatban (pl. mozgás, gondolkodás, játék, evés, alvás stb.)
  • a várandósság alatt, a születés körül vagy azt követően komplikáció merült fel
  • a gyermek lassabb vagy eltérő fejlődésmenetű
  • részképesség és/vagy figyelmi probléma miatt tanulási nehézség gyanúja felmerül
Baby Spa

Rózsa Gina

Rózsa Georgina vagyok, gyógypedagógus. Egyetemi tanulmányaimat a SZTE-n végeztem, gyógypedagógia szakon.

Rózsa Georgina vagyok, gyógypedagógus. Egyetemi tanulmányaimat a SZTE-n végeztem, gyógypedagógia szakon. Azóta számos továbbképzésen vettem részt, hogy szakmai tudásom minél szélesebb spektrumú legyen.

Számomra mindig is egyértelmű volt, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni, hogy segítsem, végigkísérjem útjukat az újszülött kortól egészen az iskolás korig. A Bambi Studio-ban egyéni- és csoportos fejlesztésekkel, babamasszázzsal, és baby spa-val kapcsolatban találhattok meg.

Adminisztrációs munkatárs

Novák Eszter

Novák Eszter vagyok, a Bambi Studio adminisztrációs munkatársa.

Novák Eszter vagyok, a Bambi Studio adminisztrációs munkatársa. 2023 májusától segítem a Studio mindennapi életét, általában a recepción találsz meg, egy nagy mosollyal az arcomon! Ha bármilyen problémád adódik az időpont foglalással, hozzám bármikor fordulhatsz!

Óvodapedagógus

Varga Nikoletta

Varga Nikoletta vagyok, sok szeretettel várok minden érdeklődőt a délelőtti Bambi Daycare és délutáni pöttöm tánc foglalkozáson!

Varga Nikoletta vagyok, óvodapedagógus, és immáron ötödik éve a Bambi család tagja. Óvodapedagógiai végzettséget az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán szereztem, emellett pedig rendelkezem egy rekreációszervező és egészségfejlesztő diplomával a Testnevelési Egyetemről, illetve speciálisan egy kölyökfitness, gyermek aerobik instruktori képesítéssel.

Szívemhez nagyon közel áll a mozgásfejlesztés, az érzelmi intelligencia fejlesztése meséken, beszélgetésen, példamutatáson keresztül. A Bambi Studioban a Daycare és a Pöttöm Tánc foglalkozásain találkozhattok velem!

Konduktor

Szűcs Réka

Szűcs Réka vagyok, konduktor-óvodapedagógus végzettséggel rendelkezem

Szűcs Réka vagyok, konduktor-óvodapedagógus végzettséggel rendelkezem, diplomámat a Semmelweis Egyetem Pető András Karán szereztem. Hivatásként választottam a mozgássérüléssel élő és fejlődésükben megkésett gyermekek mozgásfejlesztését. Szakmai munkámat a holisztikus szemlélet jegyében végzem, sok énekléssel, játékosan. Óráimba integrálom a külföldi fejlesztőházakban szerzett tapasztalataimat, továbbá a folyamatos fejlődés céljából jelenleg az ELTE gyógypedagógiai karának autizmus spektrum pedagógiája szakirányos hallgatója vagyok.