Skip to main content

Rólunk

Több éves óvodai-és bölcsődei intézményvezetési tapasztalat alapján született meg elképzelésünkben a Bambi márka legújabb szolgáltatóegysége, a Bambi Studio. Egy olyan helyszínt álmodtunk meg, ahol az egészség, a fejlődés és a tudatos lét egyszerre találkozik.

Különböző szakterület, módszer megfelelő ötvözése mentén alakítottuk ki komplex szolgáltatáspalettánkat, melyek mindegyike mellé magas minőségű, személyre szabott figyelem társul.

Célunk egy biztonságos, szeretetteljes környezet kialakítása, ahol professzionálisan képzett szakemberek gondoskodnak a legkisebbek és legnagyobbak figyelméről.

Szakembereink

Szakembereink

Baby Spa, Gyógypedagógus

Rózsa Gina

Rózsa Georgina vagyok, gyógypedagógus. Egyetemi tanulmányaimat a SZTE-n végeztem, gyógypedagógia szakon.

Rózsa Georgina vagyok, gyógypedagógus. Egyetemi tanulmányaimat a SZTE-n végeztem, gyógypedagógia szakon. Azóta számos továbbképzésen vettem részt, hogy szakmai tudásom minél szélesebb spektrumú legyen.

Számomra mindig is egyértelmű volt, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni, hogy segítsem, végigkísérjem útjukat az újszülött kortól egészen az iskolás korig. A Bambi Studio-ban egyéni- és csoportos fejlesztésekkel, babamasszázzsal, és baby spa-val kapcsolatban találhattok meg.

Konduktor

Feyér Zsófia

Feyér Zsófia vagyok, konduktor tanító. 2020-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Pető András karán.

Feyér Zsófia vagyok, konduktor tanító. 2020-ban végzetem a Semmelweis Egyetem Pető András karán. Az egészen pici korosztálytól a iskolás korú
gyerekek fejlesztésében is részt veszek. Tudásomat bővitettem a svéd-, baba- és növekvő gyermek masszázs képzéssel. Szívügyem aktívan segíteni a gyermekeket mozgásukban, hogy ki tudják használni a saját képeségeiket. Mindezt holisztikus szemlélet jegyében, ahol játékokon keresztül fejlesztek, énekek és mondokák segítségével. Imádok kézműveskedni, kreatív dolgokkal foglalkozni, ezt bele is szövöm az óráimba.

Adminisztrációs munkatárs

Novák Eszter

Novák Eszter vagyok adminisztrációs munkatárs, 2023 májusától segítem a Bambi Studio mindennapi életét.

Novák Eszter vagyok, a Bambi Studio adminisztrációs munkatársa. 2023 májusától segítem a Studio mindennapi életét, általában a recepción találsz meg, egy nagy mosollyal az arcomon! Ha bármilyen problémád adódik az időpont foglalással, hozzám bármikor fordulhatsz!

Gyógymasszőr

Csitári Anna

Csitári Anna vagyok, gyógymasszőr. Több mint 30 éve foglalkozom az emberi testtel és annak gyógyításával.

Csitári Anna vagyok, gyógymasszőr. Több mint 30 éve foglalkozom az emberi testtel és annak gyógyításával. Nyirokmasszázst, szegment masszázst, kötőszöveti masszázst, perioszteális masszázst, arc és fejbőr gyógymasszázst, talpmasszázst, továbbá a reflexológiai és kineziológia módszert is alkalmazom. Fontosnak tartom szaktudásom folyamatos bővítését, fejlesztését, hogy páciensem számára professzionális kezeléseket nyújthassak, hozzásegíthessem őket problémáik jobb megértéséhez, ezáltal életminőségük javulásához.

Üzletvezető

Molnár Bianka

Molnár Bianka vagyok, a Bambi Studio üzletvezetője.

Molnár Bianka vagyok, a Bambi Studio üzletvezetője.